Om Bekko.se

Du har just landat i en dansk webbutik som har ett otroligt  skarpt urval av lampor, möbler och heminredning. Hos bekko hittar du allt från lampor till matbord, du hittar heminredning och dekorativa lampor till barnrummet, sovrummet och kontoret. Behöver du en ny glödlampa? Det klarar vi också. Vi har bland de läckraste märkena i branschen i vårt sortiment, såsom Vita Copenhagen, Bloomingville, House Doctor og Hey There Hi, och vi är superstolta över alla de produkter vi har online. Hos Bekko är några av våra viktigaste mål att ge god kundservice, ge våra kunder råd och sälja kvalitetsprodukter till riktigt bra priser.

 

Kundservice kan ske via e-post, på facebook eller online-chat med oss här på hemsidan - om vi är online kan du se att vis sitter redo att besvara de frågor du eventuellt har, vi är också redo att ge ett gott råd om du saknar inspiration.

När du handlar hos Bekko får du:

  •   30 dagars full returrätt
  •   1 - 3 dagars leveranstid (om inget annat anges.)
  •   Säker betalning via SSL-anslutning
  •   Kvalitetsprodukter till bästa priser

Hitta oss i sociala medier

Vi ser naturligtvis till att hålla dig uppdaterad på sociala media, så kom ihåg att följa oss så att du kommer först till alla nyheter, får inspiration och för att delta i våra fina tävlingar:

Bekkos blogg: Bekkos blogg

Instagram: @bekkoshop

Snapchat: @bekkoshop

Facebook: @bekkodk

P
interest: @bekkodk

Teamet bakom Bekko:


Rasmus, CEO
E-post: rasmus@bekko.dk

Rasmus äger och driver bekko.dk, som han övertog från den förra ägaren 2015. Sedan dess har det gått kraftigt uppåt för webbutiken som just har lagt till två helt nya produktgrupper som innehåller möbler och heminredning. Rasmus står för den dagliga driften, lagerstyrning och en massa teknik som behövs för att driva en framgångsrik webbutik. 

Camilla Julie S. Hansen, Content Marketing Assistant 
E-post: camilla@bekko.dk 

Camilla Julie skapar läckert innehåll till vår blogg och vårt Instagram, där du hittar fina bilder, bra inspiration och en tävling då och då. Dessutom gör Camilla Julie också vissa av våra nyhetsbrev som innehåller nyheter i butiken och ibland rabattkoder. Du anmäler dig till vårt nyhetsbrev längst ner på vår förstasida.

 

Företagsinformation och adress

Adress: Kastanievej 9

Postnummer: 4060

Ort: Kirke Såby

Juridiskt namn: Bekko IVS

CVR: 37114111

Startat år: 2014
Bank: Nordea

Reg: 2622
Kontonummer: 6281579639

E-post: info@bekko.se